Buurtkrantje mei 2023

Beste buren,

Het is alweer enige tijd geleden dat er een berichtje van de buurtvereniging door de bus is gevallen. We zijn druk bezig geweest om een mooi en gevarieerd zomer programma te ontwikkelen.

Het jeu de boules op dinsdagavond en het kaatsen op woensdagavond seizoen is weer begonnen. De speeltuinvereniging is geopende maandag- t/m donderdagmiddag vanaf 14:30 tot 16:30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag voor verhuur.
De bloembakken zijn weer gevuld en zullen in de loop van de week weer een plekje in de buurt krijgen. Zodat we allemaal kunnen genieten van de fleurigheid van bloemen. Afgelopen jaren zijn de bloemen goed verzorgd door ons allemaal we gaan ervan uit dat de verzorging ook dit jaar geen probleem zal zijn. Alvast bedankt hiervoor.

De eerste activiteit die op de agenda staat is de fietstocht en staat gepland op zondag 11 juni, vertrek 13:00 uur bij de kaatskantine. We maken een fietstocht rond de 25 kilometer in de omgeving. Met 2 stops voor een gezellig praatje en een versnapering.

Vrijdagavond vóór het bedrijfskaatsen presenteert onze eigen toneelvereniging het toneelstuk “Gaswacht’’ Kom vrijdag 16 juni om 20:30 uur naar het kaatsveld om te genieten van een prachtig optreden.

Van oudsher zijn we altijd gewend om het buurtfeest te vieren in de zomer. En dat missen we! Daarom mogen wij in het Bolswarder kaatsweekend op vrijdagavond 7 juli gebruik maken van de faciliteiten van de kaatsvereniging om met de buurt een hapje en een drankje te doen. Tevens kunnen we dan genieten van het dames hoofdklasse kaatsen. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur.
Wil je helpen om dit mee te organiseren geef het door aan het bestuur.

De jaarlijkse viswedstrijd staat gepland op vrijdag 25 augustus, 18:30 uur bij van Buren voor aan de Workumertrekweg.
Stichting sociaal collectief heeft ons dit jaar weer benaderd om in samenwerking met de buurtvereniging de buurtcamping te organiseren op dinsdagmiddag 29 augustus van 13:30 uur tot 17:00 uur op het kaatsveld. Kom ook en neem familie, vrienden en kennissen mee!

And last but not least, in het zomerprogramma is burendag. Dit vieren we op zaterdag 23 september met over de hele dag activiteiten op en rondom het kaatsveld. Heb je een leuk idee voor deze dag of wil je mee organiseren laat het ons weten.


Zomer programma 2023

Speeltuin is geopend maandag- t/m donderdagmiddag van 14:30 – 16:30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag voor verhuur.
Dinsdagavond is er jeu de boules om 19:00 uur bij de jeu de boules baan.
Zondag 11 juni, FIETSTOCHT start 13:00 uur bij de kaatskantine.
Vrijdag 16 juni, uitvoering toneelstuk GASWACHT, 20:30 uur kaatsveld.
Vrijdag 7 juli, VRIJDAGMIDDAGBORREL , 16:00 – 20:00 uur kaatsveld.
Vrijdag 25 augustus, VISWEDSTRIJD, 18:30 uur Workumertrekweg.
Dinsdag 29 augustus, BUURTCAMPING, 13:30 – 17:00 uur, kaatsveld.
Zaterdag 23 september, BURENDAG, hele dag op en rondom het kaatsveld.

Scroll naar boven